Tuesday, May 16, 2006

On the road to Mac...

Dnes jsem si objednal následující konfiguraci.

1GB 667 DDR2 SDRAM - 2x512
Keyboard/Mac OS - U.S. English
2.0GHz Intel Core Duo
Accessory Kit
100GB Serial ATA drive
SuperDrive (DVD±RW/CD-RW)

Dodání by mělo trvat asi 14 dní. O kolik procent mezitím asi poklesne cena akcií Dellu? Pokud bych měl soudit podle kvality svého současného notebooku, tak asi o hodně...

5 comments:

Anonymous said...

I ty, Brute?

Milan said...

No, mne se libi klasicka bila... ten cerny nic moc.

Anonymous said...

Zrovinka v utery jsme se tady bavili o designu a o tom, jak je ta bila najednou kycovita. Kdyz clovek vleze do AppleStore, pripada si tam jak v cukrarne. Ten cernej je daleko hezci.

Anonymous said...

Dnes sel AAPL dolu a DELL nahoru :-) Asi to tento jeden prodany notebook neovlivni.
Osobne bych si nikdy takoveto predrazene PC nekoupil. Windows zdar.

Anonymous said...

ecuz lidi jak je? chci vsem rict ze zatim bohuzel nemam zkusenost s macbookem, pouze jsem videl 1,83GHz verzi ale stale cekam na 2,0 v bilem. je super zkousel jsem cernopu ale to neni ono.....proti gust....znate to....chci jen vsem vzkazat, za at maji doma win,linux ci jinej OS nenadavejte Mac OSX nez tak mesic vyzkousite mel jsem od pritelkyne vypujceny iBook na necele dva mesice a muzu vam rici ze to je dokonaly....tiger os je proste super....muzu se tu rozepisovat o duvodech jak chci ale stejne nekdo neuveri a nekdo vi jako ja ze Apple ma sice drahy veci (btw.mam iPod video a fakt libustka!!!!! =) podle me az prilis ale haodne kvalitni a proste i vzhledove dokonaly!!!! moje rada.....kdyz chcete neco novyho pc nebo mp3....radsi setrete dele a kupte to od apple....uvidite sami....(ovsem samosrejme mimo takovy suchary kteri jsou zvykly na svoje nauceny ovladani ovsem i vam rikam ze na tomhle se naucite za zlomek casu nez na win ci jinych mp3 prehravacich......) PROSTE ZKOUSEJTE A PAK VYKLADEJTE SOUDY!!!!!
ZDAR!!!!! =)